بزرگترین فرش جهان
فرش دستباف یکی از شاخصترین جلوه های فرهنگ و تمدن کهن ایرانی است . کیفیت نقشها و طرحهای متنوع برگرفته از جغرافیای طبیعی و اجتماعی این سرزمین پهناور طی اعصار و قرون متمادی اوازه فرش ایرانی را در سرتاسر جهان گسترده است
یکی از شرکتهای فرش ایران در سال ۱۳۸۴ برنده منا قصه فرشی به بزرگی ۶۰۰۰ متر مربع مسجد بزرگ ابوظبی امارات متحده عربی شد. مسجد شیخ زاید مسجدی در شهر ابوظبی، کشور امارات است این مسجد بعد از مسجد الحرام و مسجد النبی در عربستان سعودی سومین مسجد بزرگ جهان است و یکی از نقاط دیدنی امارات متحده عربی به شمار میآید.نام این مسجد از شیخ زاید بن سلطان آل نهیان گرفته شده است که بنیانگذار و نخستین رئیس کشور امارات بوده و در همین مسجد دفن شدهاست.
پس از گذشت ۱۴ ماه از عقد قرارداد فرشی با ابعاد نزدیک به ۶۰۰۰ متر مربع با ۲ میلیارد و دویست و بیست چهار میلیون گره تک باف نامتقارن، با تلاش ۱۲۰۰ بافنده در سه کارگاه در اطراف نیشابور با طرحی که دارای ۵ ترنج به قطرهای۲۰ و ۱۴ و ۷ متر در میان انبوه گل و بندهای زیبا ، ظریف و متنوع در۴۰ رج و دارای ۲۵ رنگ با تلاش طراحان ، بافندگان توسط شرکت سهامی فرش ایران به اتمام رسید. در طی مراسمی با حضور خبرنگاران داخلی و خارجی از بزرگترین فرش دستباف جهان در مصلای تهران رونمایی شد. شرکت سهامی فرش ایران در پی ثبت این فرش بعنوان بزرگترین فررش دستباف جهان در کتاب رکوردهای جهان گینس برآمد از این رو در سال ۱۳۹۰ ایران گینس با عقد قرار داد مشاوره با این شرکت نسبت به ثبت آن اقدام و موفق به کسب گواهی گینس گردید.
|